Men Mormor!

Kontakt: Producent Carin Anlér Fiske
0705190387
tio.fotter@telia.com
Postadress: Ingvarsgatan 24, 753 34 Uppsala

Men mormor! Arrangörsinfo
Recension UNT

Se Ellen Fiskes dokumentation av Malala! i Sävja:

37 år
Välkommen till teatergruppen
Tio Fötter!

Information in English Tio Fötter är en fri teatergrupp som bildades 1980. Målgruppen är främst barn 6 till 13 år. Sedan början av 80-talet har John Fiske skrivit och regisserat majoriteten av Tio Fötters föreställningar. 2014 fick John Gösta Knutssonstipendiet för sin insats för barn och ungdomskultur i Uppsala kommun.
Tio Fötters verksamhet är baserad i Uppsala, där också medlemmarna bor. Gruppen spelar uppsökande föreställningar på skolor och förskolor huvudsakligen i Uppsala kommun och län. Dessutom medverkar Tio Fötter regelbundet i barnteaterserien på Den Lilla Teatern där det spelas offentliga föreställningar.
Teatergruppen Tio Fötters producent och skådespelerska Carin Anlér Fiske fick Uppsala kommuns kulturstipendium 2012 för "hennes starka engagemang för barn- och ungdomsteater i Uppsala som kommit till uttryck bland annat genom skapandet av scenkonstfestivalen BUSIG."

BUSIG 2017
16-21/10 gick BUSIG2017 av stapeln. I programmet ingick Teateris Ankomsten  (även uttagen till Scenkonstbiennalen i Norrköping). Vidare medverkade Gåspennan, Grammisnominerade för bästa barnplatta 2017. I årets program fanns ett internationellt gästspel, Colour Correction, med indiska skådespelare och produktion Bananteatern.

Tio Fötter är medlemmar i Teatercentrum och svenska ASSITEJ.

Skapande skola

Vill ni boka workshops för era elever i samband med en föreställning? Läs mer genom att klicka på länken nedan:
Skapandeskolaprojekt Men mormor!

ARRANGÖRSSTÖD
Uppsala KommunArrangörsstöd kommunen
Arrangörsstöd länet
Redovisning länet
Tio Fötters verksamhet sker i samarbete med Uppsala kommun.